Welkom op de website van Media Centrum Emmen

Diensten

Fotografie

Foto Benting (gevestigd in Media Centrum Emmen) is al meer dan 50 jaar het bekendste fotobureau in de Zuidoosthoek van Drenthe. Die ervaring wordt niet alleen voor nieuwsfoto’s ingezet, maar ook voor kleurrijke fotoreportages. Wij werken met een complete digitale workflow, voorzien van de modernste apparatuur en technieken.

Vormgeving

Het is de taak van de grafisch vormgever om de aandacht van de kijker te trekken en vast te houden. Dat doet Media Centrum Emmen door steeds weer vernieuwend te werken. Wij brengen subtiele nuances aan in typografie, fotografie, papier en kleur, zonder concessies te doen aan toegankelijkheid en herkenbaarheid.

Video/film

Video is niet meer weg te denken als het middel om uw boodschap te verspreiden. Beelden zeggen meer dan woorden en worden meer gedeeld via onder meer social media. Ons team beeldprofessionals kan uw productie niet enkel van A tot Z verzorgen, maar bovendien zorgen voor een juiste inzet zodat uw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt wordt.

Tekstwerk

Wij schrijven teksten voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers, doeleinden en publicaties. Wij vertalen de gewenste boodschap in een aantrekkelijke, voor de doelgroep eenvoudig leesbare en pakkende tekst. De tekst wordt qua lengte, inhoud, stijl en vorm aangepast aan het communicatiemiddel waarvoor het wordt gebruikt. Onze teksten zijn correct, duidelijk, prikkelend, doelgroepgericht, bondig en doortimmerd. 

Internet

Een website kan voor bedrijven zo veel meer zijn dan alleen visitekaartje. Technische ontwikkelingen bieden vrijwel elke bedrijfstak en elke onderneming ongekende mogelijkheden. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en passen ze op creatieve wijze toe in de vorm van de meest uiteenlopende webapplicaties. Nooit dertien-in-een-dozijn, wij leveren altijd een website of internetoplossing op maat. Wij weten wat werkt op het web!

Uitgeverij / drukwerk

Onze uitgeverij houdt zich bezig met de uitgave van commerciële kranten en periodieken, zowel in opdracht als op eigen initiatief. Wij verzorgen uitgaven van A tot Z, desgewenst inclusief verspreiding in elke gewenste regio. Ook voor uw drukwerk, van visitekaartje tot boek kunt u bij Media Centrum Emmen terecht.